Zondag 15 maart 2020 is het zover. De derde senioreneditie van het Tulpentoernooi bij TTV De Treffers!

Maximaal 54 deelnemers kunnen gaan strijden om de prijzen in vier verschillende klassen. De indeling vindt plaats op basis van ELO-rating. Er wordt gespeeld op maximaal 9 tafels. Het toernooi gaat van start om 10:00 uur en gestreefd wordt om de finales uiterlijk 17:00 uur te laten beginnen. Kosten voor het toernooi bedragen € 8,00 per persoon. Inschrijving staat open voor alle leden van de NTTB met een seniorenlicentie.

De volledige uitnodiging voor het toernooi is hieronder te vinden of hier te downloaden.

Zondag 15 maart 2020

TTV De Treffers, Sportpad 2, 2371 PP Roelofarendsveen
Website: www.ttvdetreffers.nl

Organisatie & toernooileiding
Wouter Kalshoven en Jasper Zoet
E-mail: tulpentoernooi@ttvdetreffers.nl

Aanvang
Het toernooi zal om 10:00 uur aanvangen. De zaal gaat om 9:00 uur open.

Einde
Gestreefd wordt om de finales uiterlijk 17:00 uur te laten starten.

Aantal tafels

Ballen
Xushaofa 3-ster

Inschrijving staat open voor alle leden van de NTTB met een seniorenlicentie.

Speelwijze
De ingeschreven spelers zullen op basis van hun ELO-rating worden verdeeld over vier klassen. De ELO-rating die in de week voorafgaand aan het toernooi op www.nttb-ranglijsten.nl staat gepubliceerd, is hierbij leidend.
Er zal worden gespeeld in meerkampen, gevolgd door vervolgronden volgens het knock-out systeem.
Dames en heren spelen gemengd.
Er worden alleen enkelwedstrijden gespeeld.

Superprestige
Het toernooi is onderdeel van het Superprestigeklassement van de afdeling West.

Prijzen
Per klasse zullen er drie prijzen worden verdeeld. Daarnaast is er voor elke deelnemer een toepasselijke verrassing.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 8,00 per deelnemer.

Inschrijving
De inschrijving sluit donderdag 12 maart of zodra het maximaal aantal van 54 deelnemers is bereikt.

Goedkeuring
Het toernooi is goedgekeurd door de toernooicommissie van de afdeling West.

Instemmingsverklaring
Met het inschrijven voor dit toernooi gaat u akkoord met de volgende verwerkingen van gegevens van alle deelnemers door De Treffers:
– Publiceren van naam van de deelnemers, de indeling, uitslagen en persoonlijke resultaten van het toernooi op websites en sociale media van De Treffers.

U gaat tevens akkoord met het publiceren van foto’s en/of films van de deelnemers op websites en sociale media van De Treffers.