Superstart logoHet Superstar systeem draait allemaal om een leuke en sportieve manier van tafeltennis door spelletjes en oefeningen. Hierbij zal de deelnemer door middel van het behalen van sterren steeds beter leren tafeltennissen. Deze sterren variëren van 1 tot en met 4, respectievelijk van eenvoudige oefeningen tot steeds moeilijkere oefeningen. Een Superstar examen wordt twee keer per jaar gehouden waarbij de deelnemer wordt getest op de benodigde vaardigheden. Bij slagen ontvangt de deelnemer een ster en een diploma. Bij de vierde ster is de deelnemer Superstar!

De cursus wordt per half jaar gehouden. Deze begint ieder jaar in september en februari. Halverwege inspringen kan altijd, dit wordt dan per situatie bekeken. Er worden ongeveer 16 lessen gegeven waarbij een Superstar shirt en een goed tafeltennisbatje hoort om mee te beginnen. Dit project is speciaal bedoeld om kinderen van 7 tot en met 12 jaar te leren tafeltennissen. Hiervoor hebben wij dan ook extra begeleiding waarbij altijd meerdere trainers aanwezig zijn om de spelletjes te begeleiden en de basisslagen aan te leren.

De trainingen worden gehouden op donderdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur. De kosten bedragen € 80,- per jaar. Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden. Voor vragen of meer informatie kunt u via het contactformulier een bericht sturen naar jeugdtrainer Rob van Beek.

Fotograaf: Eelco Stoelinga