Superstart logoHet Superstar systeem draait allemaal om een leuke en sportieve manier van tafeltennis door spelletjes en oefeningen. Hierbij zal de deelnemer door middel van het behalen van sterren steeds beter leren tafeltennissen. Deze sterren variëren van 1 tot en met 4, respectievelijk van eenvoudige oefeningen tot steeds moeilijkere oefeningen. Een Superstar examen wordt twee keer per jaar gehouden waarbij de deelnemer wordt getest op de benodigde vaardigheden. Bij slagen ontvangt de deelnemer een ster en een diploma. Bij de vierde ster is de deelnemer Superstar!

De cursus wordt per half jaar gehouden. Deze begint ieder jaar in september en februari. Halverwege inspringen kan altijd, dit wordt dan per situatie bekeken. Er worden ongeveer 16 lessen gegeven waarbij een Superstar shirt en een goed tafeltennisbatje hoort om mee te beginnen. Dit project is speciaal bedoeld om kinderen van 7 tot en met 12 jaar te leren tafeltennissen. Hiervoor hebben wij dan ook extra begeleiding waarbij altijd meerdere trainers aanwezig zijn om de spelletjes te begeleiden en de basisslagen aan te leren.

De trainingen worden gehouden op zaterdagochtend van 10:30 uur tot 11:45 uur. De kosten bedragen het eerste half jaar €80,- (kosten training, goed batje, shirt, diplomamateriaal) waarna het volgende half jaar alleen voor de training wordt betaald (€33,- per half jaar). Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden. Voor vragen of meer informatie kunt u via het contactformulier een bericht sturen naar jeugdtrainer Rob van Beek.

Fotograaf: Eelco Stoelinga

Over de trainer
De Superstartraining wordt gegeven door Isabel van Veen. Isabel is 20 jaar, doet de studie verpleegkunde en werkt als bijbaan in een verpleeghuis op de afdeling psychiatrie. Hobby’s zijn tafeltennis, gitaar spelen en fotograferen. Isabel tafeltennist al vanaf dat zij zes jaar was. Competitie speelt zij bij de heren en vanaf komend seizoen gaat zij dit combineren met de eerste divisie bij de dames. Isabel geeft sinds twee jaar met plezier training bij de superstar.

Isabel