Maandag 24 februari is de sponsoractie van de Plus Supermarkt in Roelofarendsveen gestart.
Zij gaan € 10.000 verdelen over 17 sportverenigingen in de regio.

8 weken lang kan je punten sparen voor De Treffers. Zaterdag 19 april is de laatste dag van de actie.

Bij elke € 10,- aan boodschappen en bij speciale actieartikelen ontvang je een bonnetje met een barcode die je bij de speciale palen kan scannen voor De Treffers.

Aan het einde van de actie zal de € 10.000 pro rata worden verdeeld op basis van alle gescande bonnetjes.

3 jaar geleden heeft de Plus deze actie ook gehouden voor de sportverenigingen en toen bracht dit voor De Treffers € 478,- op. We hopen dit jaar op een nog hoger bedrag.

Doe dus vooral je boodschappen bij de Plus en roep ook al je vrienden en kennissen op om de bonnetjes aan De Treffers te doneren.

Gedurende de actieperiode is de actuele stand te bekijken via