Op donderdag 10 april kwamen er 27 recreanten bijeen om na ongeveer 6 jaar weer te strijden om de titel ‘Clubkampioen recreatie’.

Na de poules (3 of 4-kampen) streden de nummers 1 en 2 om de titel recreatie A en de nummers 3 en 4 om de titel recreatie B.

Na de 1/8 en de kwartfinales wonnen in de halve finales van de B-poule Jacek Paczkowski van Tom van der Meer en Evert Bakker van Corrie van Klink.

In de finale won Evert de spannende eerste game van Jacek met 11-9. Na de 4-4 in de tweede game liep Jacek uit naar 11-5, waarna Evert de derde en vierde wist te winnen met 11-6 en dus recreatiekampioen B werd.

De finale van recreatie A werd een poolse finale, omdat Arek Wójcik en Kamil Szukala in de halve finales respectievelijk Sjaak Bouwmeester en Kees Akerboom met 3-0 versloegen.
In de finale won Kamil de eerste game met 11-6. Arek won de tweede met 11-4 en kwam de derde met 6-3 voor, waarna Kamil 8 punten op rij maakte. De vierde was Kamil ook de iets betere, en kwam op 10-6. Na 2 ballen over tafel en een goede smash van Arek, schoof Arek op het vierde matchpunt de bal in het net.

Een mooie finale op hoog niveau, met spectaculaire punten, die vanuit de goed gevulde kantine niet alleen door Treffers, maar ook door veel Plantarisleden gevolgd werd.

B-poule – nummer 1 – Evert                            nummer 2 – Jacek
 

A-poule – nummer 1 – Kamil                           nummer 2 – Arek
 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

9 × = 54