Afgelopen donderdagavond 24 april was in het gebouw van de Rabobank de uitreiking van de sportprijzen 2013 van de gemeente Kaag en Braassem.

Dames 1, bestaande uit Anissa, Maaike, Marjan, Nancy en coach Wouter, was genomineerd in de categorie Sportploeg van het Jaar vanwege het bereiken van de eredivisie door kampioen te worden in de najaarscompetitie van 2013.

Na een welkomstdrankje onder de muzikale begeleiding van het koor FF Anders, werd de avond geopend door Rob van der Geest, voorzitter van de Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem, die de sportprijzen dit jaar voor het eerst organiseerde.
Vervolgens werd het woord gegeven aan John Kroes, de voorzitter van de jury (die verder bestond uit Karin Legemate, Bob de Jong, Richard van der Meer en Veronique van Ruiten-van der Laan) en tevens presentator van deze avond.
De eerste categorie was gelijk de belangrijkste voor onze dames.

Na vertoning van een introductiefilmpje (dit is overigens hier terug te vinden) van de 3 genomineerde sportploegen (ROAC, skeelerverening Woubrugge en De Treffers) mocht wethouder Floris Schoonderwoerd de mooie trofee, gemaakt door Elly Heemskerk, uitreiken aan de Sportploeg van het Jaar.
De winnaar die uit de envelop tevoorschijn kwam was Dames 1 van De Treffers!

Hierna werden de overige categorie├źn uitgereikt.

Het Sporttalent van het Jaar werd zeiler Jan Kleijn.
Sportvrouw van het Jaar werd mountainbikester Alieke Hoogenboom.
Sportman van het Jaar werd schaatser Renz Rotteveel.

Na afloop van deze succesvolle uitreiking werd de avond afgesloten met een borrel om de overwinning te vieren.

De trofee is inmiddels bij De Treffers te bewonderen.

Een artikel wat in het Leidsch Dagblad is verschenen, is hier terug te lezen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

34 − = 29