Beste leden,

Op 15 november staat het bedrijventoernooi op de agenda vanaf 20:00. Daarvoor zijn alle sponsoren per brief (en mail) benaderd en daarnaast zijn ook andere bedrijven via de mail aangeschreven. Wij gaan ook nog een poging wagen een aantal bedrijven na te bellen. Uiteraard willen wij proberen zoveel mogelijk teams van verschillende bedrijven in onze zaal hebben die avond. Het toernooi is vooral bedoeld ten behoeve van een gezellige en sportieve avond, die dan ook afgesloten kan worden met een dansje (DJ of live muziek) indien alle energie nog niet is verspeeld tijdens het toernooi. Getracht wordt live muziek te regelen, maar daar wordt nog hard aan gewerkt. Deelname van bedrijven komt vaak voort uit een enthousiasteling binnen een bedrijf, die hiermee de boer op gaat. Het lijkt velen vaak best een leuk idee, maar iemand moet wel het vuurtje aanstoken. Daarom aan jullie allen de oproep om binnen jullie organisaties eens te polsen of er animo is voor deelname aan een tafeltennisuitje. Er bestaat geen minimumaantal deelnemers per bedrijf, zelf vertegenwoordiging door een enkel persoon wordt met vreugde omarmd. Naast deze oproep tot deelname en het verspreiden van het vuur binnen jullie bedrijf, ook de oproep om in grote getalen aanwezig te zijn op de avond zelf. Het zou toch zonde zijn als er een bloedmooie zangeres of zanger staat, die jij dan mist.

Voor correspondentie is het mogelijk contact op te nemen met Sander (06-40218932, sandervandermeer@casema.nl)

Veel dank namens de AXI

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

− 2 = 2