Zaterdag 30 november spelen 4 teams van TTV De Treffers (Roelofarendsveen) de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, met DJ Niels als muzikale afsluiting.

Dames 1 heeft de laatste wedstrijd in de eredivisie al gespeeld, dus die staan niet op het programma. Verder speelt dames 2 voor het kampioenschap, heren 1 moet 6 punten halen om zeker lijfsbehoud binnen te slepen en de tegenstanders van heren 1 (Vice Versa) spelen voor het kampioenschap.
Dames 3 kan de tweede plaats veilig stellen in de tweede divisie en heren 2 staat vrij solide op een vierde plaats met 4 punten afstand tot de rode lijn, maar ook daar geldt dat de eigen tegenstander op papier sterker is dan de tegenstander van de concurrent om degradatie.

Na afloop van de wedstrijden zal de David Guetta van Hilversum, DJ Niels, zijn kunsten vertonen op de dansvloer van TTV De Treffers.

De wedstrijden beginnen om 18:00 en na het laatste punt zal DJ Niels de volumeknoppen omhoog draaien.

Het belooft een (ont)spannende avond te worden!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

7 + 3 =