Het einde van het jaar nadert weer; de dagen worden korter, Sinterklaas komt en gaat weer, kerstbomen vullen de huiskamers, de ijskrabber is ’s ochtends weer nodig. Maar er is eigenlijk maar één ding waar het natuurlijk echt om draait: de Open Veense Blacklight kampioenschappen zijn weer in aantocht! De achtste editie alweer, dit jaar op zaterdag 17 januari 2015.

’s Ochtends begint het jeugd (enkel) toernooi en ’s avonds zijn de senioren aan de beurt voor het altijd gezellige dubbeltoernooi. Iedereen is welkom, van Bundesliga tot de campingtafeltennisser!

Alle informatie is te vinden op www.ttvdetreffers.nl (subpagina ‘Blacklight’) of vraag de info aan bij bl@ttvdetreffers.nl.

Uiteraard is er ook weer het befaamde blacklight feest als afsluiting. De heren van The Differences (www.thedifferences.nl) draaien de platen aan elkaar bij het Blacklight Jungle Feest.

Trek je mooiste jungle-outfit aan, want ook in die categorie zijn weer prijzen te winnen!

Als je voor 18 december inschrijft kunnen we het (optionele) Blacklight shirt garanderen. Later inschrijven is ook mogelijk, maar dan is het onzeker of we het shirt kunnen leveren.

Kom ook het nieuwe jaar goed beginnen bij TTV De Treffers, want dit toernooi moet je meegemaakt hebben!

1 reactie
  1. Martijn van Dijk

    Gelukkig heeft Lars van Egmond mij zo goed ondersteund bij de organisatie, anders was het echt een puinbende geworden

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

− 2 = 3