De website van T.T.V. De Treffers heeft een metamorfose ondergaan. Op 25 januari is de vernieuwde website live gegaan. De site zit boordevol praktische informatie, maar heeft bijvoorbeeld ook aandacht voor de rijke geschiedenis van onze vereniging en voor onze sponsoren.

De website bevat onder andere nieuwsberichten, een agenda, een mediapagina met foto’s, diverse informatieve pagina’s en een contactformulier waarmee verschillende personen binnen de vereniging bereikt kunnen worden.

De website is daarbij ook nog eens volledig ‘responsive’. Dit betekent dat er speciale aandacht is besteed aan de opmaak van de website zodat deze ook goed te raadplegen is op onder andere tablets en smartphones.

Veel plezier bij het gebruik van de vernieuwde Treffers website!

2 reacties
  1. Jasper

    Wouter, mijn complimenten voor de nieuwe website. Het ziet er fris uit. 
    Bedankt voor je inzet! 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

53 + = 59