14 februari hebben wij ons jaarlijks terugkerende invitatietoernooi georganiseerd. Met 37 koppels was het toernooi voor de tweede keer op rij een daverend succes. De opzet is sinds twee jaar iets veranderd, waardoor nu ook twee niet-leden met elkaar mee mogen doen. Hierdoor is het toernooi eigenlijk een soort kruising tussen een vriendentoernooi en een invitatietoernooi. Dit nieuwe idee viel vorig jaar al erg goed in de smaak en ook dit jaar was iedereen weer enthousiast om mee te doen. De 37 koppels werden zo veel mogelijk verdeeld op sterkte, niet-leden speelden tegen niet-leden en leden met invité speelden tegen leden met invité. Zo was de zaal eigenlijk verdeeld in twee helften en kon iedereen op zijn of haar eigen niveau hun potjes spelen. Alle koppels hebben twee poules gespeeld waarin drie of vier partijtjes afgewerkt werden in het “best of 3” systeem. Iedereen kon dus lekker veel spelen en daarom was de zaal constant zeer goed gevuld. Na de poultjes werden er nog finalewedstrijden gespeeld. De winnaars en nummers twee van iedere klasse kregen een klein presentje en een groot applaus door de inmiddels volgelopen kantine.

A.
1. Kevin en Sander
2. Mark en Sjors

B.
1. Isabel en Oscar
2. Sjaak en Ger

C.
1. Kevin en Pim
2. Jeroen en Norbert

D.
1. Sam en Roy
2. Jordy en Sven

De kantine stond niet alleen vol met spelers en speelsters, maar ook vrienden, vriendinnen en kennissen wisten het clubgebouw goed te vinden. Hoofdzaak hiervoor was zeker het idee om het concept uit te breiden met een aansluitend feest. DJ’s Max en co. bleken erg talentvol om de tent lekker vol te houden en iedereen zeer dorstig te maken. Het bleef daardoor nog lang onrustig. Dank aan iedereen die heeft meegedaan, heeft geholpen of gewoon lekker een drankje is komen halen en een feestje is komen vieren!

Tot volgend jaar:)

Groetjes,