Halverwege de jeugdcompetitie is een mooi moment om alles eens op een rijtje te zetten. Tegen alle tegenstanders is een keer gespeeld, dus daar kunnen we een mooi overzicht van maken.

Team 1 staat 3e in de promotieklasse. De nummer 1 is al een eind uit het zicht, dus dat gaat lastig worden. Shen wint netjes 2 uit 3. Isabel en Cedric blijven hier iets bij achter. De 2e helft een paar potjes extra winnen en een 2e plek is nog prima mogelijk!

Team 2 staat 4e in de 1e klasse. Naar boven kijken zal lastig worden, want daar is het gat al erg groot. Wel verwacht ik nog wat individuele successen van Wout en Stefan. Iedere keer erg dichtbij, maar toch de potjes niet winnend kunnen afsluiten. Tim speelt dit seizoen erg sterk. In de 2e helft sowieso de 4e plek vast houden.

Team 3 staat ook 4e, maar met een achterstand van 6 punten op de koploper is alles nog mogelijk. Een prima eerste helft gespeeld, met een dikke verliespartij ertussen. In de komende wedstrijden proberen af en toe een potje meer te winnen, en dan komt het helemaal goed.

Team 4 staat op een 3e plaats. Naar mijn verwachting gaan ze hier aan het einde van het seizoen ook eindigen. Prima spel. En heel gezellig! Ook niet onbelangrijk.

Team 5 staat in de 4e klasse op een hele nette 2e plaats. Maurice en Jonas winnen bijna alles. Ga daar uiteraard mee door zou ik zeggen. Wanneer Sander en Joey er een paar meer winnen de komende partijen is er van alles mogelijk dit seizoen.

Team 6 staat in de 5e klasse ook 2e. Het is hier wel heel spannend. Met de nummers 1,2 en 3 binnen 1 punt verschil. Voor Jesse, Daan en Tim wordt ieder punt dus van belang. Met jullie inzet verwacht ik aan het einde van het seizoen eigenlijk gewoon het kampioenschap!

Ten slotte team 7. Zij spelen in de pupillen C klasse. Dit is de beginners klasse van de bond. In deze klasse zijn de verschillen vaak best wel groot. Met een 5e plek zit er al duidelijk vooruitgang in. Daarnaast wordt het iedere week een beetje beter!

Tot nu toe een hoop goede resultaten. De komende weken zal het af en toe een beetje spannend worden met het oog op mogelijke kampioenschappen. Niet te druk over maken, en lekker blijven spelen. Dat is het belangrijkste!

1 reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

− 1 = 7