Voor de laatste competitiewedstrijden in het landelijk kunnen de teams iedere vorm van support goed gebruiken. Zo speelt dames 1 haar laatste wedstrijd in de eredivisie B. Dhr. Bakker heeft in de uitwedstrijd ervoor gezorgd dat dit duel zeer beladen is. Wilt u weten hoe het zit? We zien u graag. Het 2e damesteam lijkt zaterdag het kampioenschap te gaan binnenslepen tegen de symphatieke dames van Avanti. Dames 3 heeft support nodig omdat zij niet mogen spelen. Vanwege een poule van 5 zijn zij al klaar. Heren 1 speelt voor lijfsbehoud. Tegen Gttc uit Groningen dient gewonnen te worden om ze te passeren en zo 4e te worden (staan nu gelijk). Ook heren 2 is te bewonderen. Na de wedstrijd gaan we er een mooi feestje van maken met topDJ. Omdat ook de discorun van Plantaris vanaf Treffers vertrekt, zou het zomaar eens lekker druk en gezellig kunnen worden.

1 reactie
  1. Sander

De angstgegner van dhr M. van Dijk speelt tegen heren 2. Mag ook niet gemist worden.