Een tijd geleden hebben vele leden de koppen bij elkaar gestoken om eens na te denken over wat er nu zo al zou moeten gebeuren binnen de club. Dit heeft een grote lijst aan ideeën opgeleverd. Het leek ons goed om eens wat terugkoppeling te geven wat daarmee zoal is gebeurd of aanpassing die daar aan raken. Zo is er inmiddels een nieuwe beoogde sponsorcommissie, staan er nog diverse activiteiten gepland die ook meer gericht zijn op de buitenwereld (battle en plankentoernooi), worden hiervoor de meest actuele vormen van digitale communicatie ingezet. Daarnaast staat er op 27 juni een rommelmarkt ingepland, dus vergeet niet rommel met enige waarde te doneren. Afgelopen seizoen is ook voor een eerste maal, sinds een aantal jaren verdwenen van het toneel, een jeugd senioren toernooi georganiseerd. Daarnaast is de website aangepast, waarbij de volgende stap wordt een betere vulling en hopelijk daarmee ook een beter gebruik door en voor leden. Er is een trainingsavond op dinsdag georganiseerd geweest, maar dat liep niet echt storm. Cor geeft nu training op de donderdagavond. De lijst met ideeën is nog lang niet op en ligt ook zeker nog op tafel. Actieve ledenwerving en behoud van leden lijken daarmee specifieke punten van aandacht. Mocht je hier meer over willen weten, ook nog met een idee rondlopen waarvan je je afvraagt waarom het niet gebeurt of een rol willen spelen in het oppakken van een van de ideeen, kun je een mail sturen aan mail@ttvdetreffers.nl

Op de website, onder downloads, is de lijst met ideeën in te zien.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

× 5 = 40