Tafeltennisvereniging De Treffers organiseert deze zomer een rommelmarkt. Op zaterdag 27 juni zijn de deuren van het tafeltenniscentrum geopend van 10.00 tot 17.00 uur voor iedereen die zijn voordeel wil doen met alle koopwaar.
In de aanloop naar het evenement is er voldoende gelegenheid om ’s avonds of overdag spullen in te leveren bij het tafeltenniscentrum van De Treffers, Sportpad 2 in Roelofarendsveen: maandag 18 mei en woensdag 20 mei van 19.00 tot 21.00 uur, maandag 1 juni en woensdag 3 juni eveneens van 19.00 tot 21.00 uur. En als laatste inleverdatum zaterdag 20 juni van 10.00 tot 15.00 uur.
Volgens de organisatie van de rommelmarkt is er plaats voor vrijwel alles. Mits schoon en intact, kunnen niet alleen kleding, speelgoed, elektronica en huishoudelijke spullen aangeboden worden, maar bijvoorbeeld ook muziek op cd of vinyl en boeken. Alleen voor grote zaken is geen ruimte. Hét moment om de schuur, zolder en keukenla op te ruimen en de opbrengst naar De Treffers te brengen. Met de spullen die thuis in de weg liggen, is een ander vaak weer blij.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

1 × 6 =