Dinsdag 26 augustus was het dan zo ver, een wens ging in vervulling die al lang op de verlanglijst van Tafeltennisvereniging De Treffers Roelofarendsveen stond. Dankzij financiële steun uit het stimuleringsfonds van Rabobank Groene Hart Noord en een bijdrage van Heemskerk Sport kon TTV De Treffers de tafeltennishal volledig voorzien van nieuwe tafels. Door de jaren heen was er in de zaal een mix van verschillende type tafels ontstaan waarbij iedereen een eigen voorkeur had voor een bepaalde tafel. Heemskerk Sport, al sinds jaar en dag trouwe partner en leverancier, leverde ook dit keer weer prachtige tafels af. Na een eerste training door zowel jeugd als senioren waren de reacties louter positief. ‘Alsof ze al jaren ingespeeld zijn’, ‘Ze pakken heel goed het effect op’ en ‘ zeer constant over de gehele tafel’ zijn enkele reacties van de spelers. Ook niet onbelangrijk is natuurlijk het totaalplaatje. De zaal staat er door de uniforme tafels strakker en mooier bij dan ooit tevoren. Met het nieuwe tafeltennisjaar voor de deur is dit een goede impuls om er weer een sportief en succesvol tafeltennisjaar van te maken.

TTV De Treffers bedankt de Rabobank en Heemskerk Sport voor het mogelijk maken van deze investering.
Nieuwe Tafels TTV De Treffers 2 Nieuwe Tafels TTV De Treffers 3

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

2 × = 6