Net als vorig jaar organiseren wij dit jaar weer een bedrijventoernooi. De avond zal uiteraard bestaan uit tafeltennissen, waarbij u de competitie aangaat met andere bedrijven. Dit gebeurt door uiteindelijke alle individuele scores van medewerkers van het  bedrijf bij elkaar op te tellen en te vergelijken met andere bedrijven. Het toernooi zou moeten uitmonden in een gezellige en sportieve avond, die dan ook afgesloten kan worden met een dansje indien alle energie nog niet is verspeeld tijdens het toernooi.

Vorig jaar wist Vink de titel te bemachtigen door nipt Jonkman voor te blijven.Wie komt dit jaar de wisselbeker ophalen?

Opgeven kan via bedrijventoernooi@ttvdetreffers.nl, via Facebook of een reactie op dit bericht.

Wij roepen alle leden op om binnen hun bedrijf mensen te enthousiasmeren.
Het bedrijventoernooi zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 12 december vanaf 20:00.
Locatie: ttv de Treffers

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

+ 3 = 5