Vers in het nieuwe jaar gingen op 2 januari 11 kinderen de strijd aan om de belangrijkste prijs binnen De Treffers, Clubkampioen 2015/2016.

Helaas een wat lage opkomst, maar ondanks dat zal je toch van iedereen moeten winnen om clubkampioen te worden.

Er werd gespeeld in 3 categorieën: Jeugd – A, waarin iedereen meedeed. Jeugd B, waarin vooral onze superstars zaten en een aparte klasse voor de meiden.

In de Jeugd B werd er een 5-kamp gespeeld waarbij Jordan de uiteindelijke winnaar was. Voor de tweede plek werd er dapper gestreden tussen Jelena en Dirk Jan, waarbij Dirk Jan aan het langste eind trok en daarmee dus tweede werd!

Bij de meiden moesten Jelena, Maaike en Laura onderling gaan uitmaken wie het beste meisje van dit seizoen was. Na een spannende finale konden we Maaike kronen tot clubkampioen bij de meisjes en ging Laura er met de tweede prijs vandoor.

En dan de klasse waar het allemaal om draait, de Jeugd A, waarin iedereen meedoet. Wout, Jesse, Daan en Stephan knokten zich naar de halve finales waarbij Wout en Stephan in de finale kwamen. Tijdens de games ging het zeker gelijk op, maar op de spannende momenten had Wout net de overhand en trok daarmee de finale naar zich toe.

Een zeer eervolle tweede plek voor Stephan, zijn tijd komt nog wel. En voor Wout, gefeliciteerd, Clubkampioen 2015/2016!