Door Carnaval stonden er 4 wedstrijden op het programma voor vandaag, team 1 kon naar het zuiden om carnaval te gaan vieren.

We hadden drie teams van Taverzo over de vloer en eentje van Salamanders uit Wateringen.

Team 5, waar onze aanstormende talenten inzetten had vandaag een primeur. Samuel Dissevelt speelde zijn allereerste competitiewedstrijd, samen met Tessa en Rens.

Er werd goed gespeeld, maar helaas kon Treffers geen puntje pakken. Wel had Samuel een erg leuke eerste competitiewedstrijd en dat is uiteindelijk waar het om draait.

De meiden van team 4 hadden zeer sterke tegenstanders van Taverzo, er werd mooi tafeltennis gespeeld, lange rally’s maar ook hier kon Treffers helaas geen puntje pakken. Alhoewel ze dat zeker verdiend hadden gezien hun inzet.

De heren van team 3 mochten aantreden tegen de spelers van Salamanders. Er werden rally’s van bovenmenselijke kwaliteit gespeeld, en voor de mensen aan de kant was het genieten! Er werd met mooie cijfers gewonnen: 7-3.

Op tafel 1 in het centercourt mocht team 2 de eer verdedigen tegen Taverzo. Helaas werden er hier maar 3 punten gepakt. Er werd erg goed gespeeld en ze hadden meer verdiend.

Ondanks dat de resultaten niet altijd fantastisch waren, was er toch weer gezelligheid alom. Zoals het hoort bij Treffers.