Op paaszaterdag mochten de jeugdteams van De Treffers weer  aantreden voor een thuiswedstrijd. Het eerste jeugdteam verloor met 4-6 van Vriendenschaar. Na een moeizame start waar de eerste 3 partijen verloren werden geen slechte uitslag. Isabel (1), Shen(2) en het dubbel werden gewonnen. Cedric kon helaas geen wedstrijd winnend afsluiten.

Het 2e team speelde tegen DHC 2. Een 7-3 nederlaag was het resultaat. Wout won er 2, en Stephan 1. Vooral de laatste wedstrijd was een erg spannende wedstrijd met veel mooie rally’s! Maurice was 2 keer dicht bij een winstpartij, maar vandaag wilde het net niet lukken.

Team 3 won overtuigend van Scylla met 9-1. Het Leidse team was helaas maar met 2 spelers, dus de heren waren hier snel mee klaar. Met nog een achterstand van 3 punten op de koploper is er voor dit team nog van alles mogelijk!

Team 4 met Laura, Maaike en Britt had een zware dobber aan het team van ATTC. Veel games gaan gelijkop, maar als het dan spannend wordt lukt het net niet. Britt won nog een potje, en ook het dubbel werd binnengesleept! Lekker blijven trainen, dan komen jullie er wel!