Afgelopen zaterdag heeft ons derde damesteam een fantastische prestatie neergezet. In het hol van de leeuw (Nijmegen in dit geval) werd het kampioenschap in de 2e divisie binnengesleept door Annika, Neeta en super sub Karin. Men zegt wel eens “je wordt kampioen tegen de kleintjes”. Dit is iets wat dames 3 het afgelopen seizoen heeft laten zien. Slechts twee nederlagen werden geïncasseerd, beide tegen Nijmegen, maar over de andere acht wedstrijden werden in totaal zeven punten meer behaald dan door de concurrent. Dit leverde uiteindelijk de benodigde voorsprong op van precies één punt. Promotie naar de 1e divisie is een feit! Annika, Esther, Neeta, Myrna en natuurlijk ook Karin, van harte gefeliciteerd!

Door het kampioenschap van dames 3 zou het zomaar eens zo kunnen zijn dat we tijdens de najaarscompetitie met drie damesteams zijn vertegenwoordigd in de eerste divisie. Dames 2 heeft zich namelijk afgelopen zaterdag goed kunnen handhaven na een klinkende 8-2 overwinning bij Shot en een pittig seizoen. De voorsprong op de nummer vier bedroeg uiteindelijk vier punten. Ruim voldoende.

Dames 1 kwam uiteindelijk net te kort voor opnieuw een kampioenschap in de 1e divisie. Scyedam werd eerste en promoveert daardoor direct naar de eredivisie. Er is echter nog steeds een kans op promotie en wel op zaterdag 14 mei. Dan zal dames 1 een promotie/degradatiewedstrijd spelen tegen de nummer 7 van de eredivisie.

Tenslotte nog het vlaggenschip bij de heren. Dat heeft een prima seizoen gedraaid in de 3e divisie met een mooie derde plaats als resultaat. Ook volgend seizoen is er dus weer landelijk herentafeltennis te bewonderen bij De Treffers!

Dames 3 kampioen 2e divisie
Dames 3 kampioen 2e divisie!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

+ 18 = 26