De kantine 2.0 commissie heeft niet stil gezeten de afgelopen maanden. Verschillende plannen, tekeningen en ideeën zijn de revue gepasseerd en na veelvuldig overleg zijn de plannen redelijk definitief geworden. We gaan in ieder geval de vloer, de muren en de kozijnen van een nieuw kleurtje voorzien. De ramen tussen de kantine en de zaal zullen vervangen gaan worden en de geluidsinstallatie gaat een update krijgen.

Daarnaast willen we de ruimte in de hal meer bij de kantine gaan betrekken door de wand tussen de hal en de kantine te verbouwen. Voor een impressie hiervan, zie onderstaande links. Let wel, dit is een impressie, de werkelijke nieuwe wand kan iets afwijken.

Impressie vanaf de bar gezien

Impressie vanuit de hal gezien

Al met al een hoop werk, maar met een fantastisch resultaat hopen we! Uiteraard kunnen we dit als commissie niet alleen. Dus alle handjes zijn welkom deze zomer.

Vanaf maandag 6 juni gaan we beginnen en willen we de grote werkzaamheden binnen 4 weken klaar hebben. Met genoeg hulp moet dit absoluut haalbaar zijn.

Dinsdag 24 mei (20.00 uur) gaan we met z’n allen zitten om de werkzaamheden nog even een keer door te nemen en een definitieve planning te maken. Wil je helpen, maar weet je niet waarmee? Kom dan zeker even langs!!!

En zoals met tafeltennis ook geldt, iedereen van 8 tot 88 is welkom (uiteraard ook geen probleem als je ouder of jonger bent 😉 ). Er is genoeg te doen!

Voor vragen kun je bij Dirk of Mark terecht!

2 reacties
  1. Vork

    Ziet er goed uit! is er ook nagedacht over een plaats voor de kapstok? Goed bezig mannen!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

+ 67 = 68