Tafeltennisvereniging de Treffers organiseert weer het jaarlijkse Basisschooltoernooi. Is jouw school het beste in de snelste sport ter wereld? Kom dan naar het Treffers Basisschooltoernooi! Spannende wedstrijden, leuke spelletjes met je vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk de Wisselbeker die je kunt winnen voor jouw school! Ook krijgt iedereen een mooie tafeltennisprijs, een snack en wat te drinken.

Kun je niet zo goed tafeltennissen? Dat maakt niets uit! Als je het leuk vindt om mee te doen, ben je van harte welkom! Daarnaast kost het Basisschooltoernooi helemaal niks.

Wanneer is het Basisschooltoernooi?        Zondag 9 oktober 2016

Van hoe laat tot hoe laat duurt het?          Van 13:00 uur tot 16:00 uur

Waar wordt het gehouden?                         In het clubgebouw van De Treffers aan het Sportpad 2

Opgeven kan via de mail!

Geef de volgende gegevens door: Naam, Adres, J/M, E-mail, Telefoon, School, Groep

Hopelijk tot ziens op 9 oktober!

Contactpersoon:        Rob van Beek
E-mail:                         jeugd@ttvdetreffers.nl