Hallo tafeltennisvrienden en -vriendinnen,

Vandaag was de dag van de eerste competitiewedstrijden! Op de planning stond dat vandaag 3 teams in actie mochten komen nadat er 2 wedstrijden waren verzet. Maar helaas ging het niet volgens plan. De tegenstanders van ons kersverse team 5 kwamen niet opdagen. Ook zij mogen dus volgende week hun eerste wedstrijd van het seizoen gaan spelen.

Maar desalniettemin werden er 2 prachtwedstrijden gespeeld. Team 3, ons damesteam, mocht in actie komen tegen Taverzo. Na de eerste ballen wisten we al dat het geen makkie zou worden. Maar onze dames hebben gestreden! Helaas werd het harde werk maar beloond met 1 puntje.

Team 1, ons vlaggenschip, mocht aantreden tegen Dordrecht. Onze mannen waren in vorm. We hebben 10 mooie partijen gezien. Stephan en Maurice haalden allebei knap 2 partijen binnen. En Wout scoorde een loepzuivere hattrick door alle drie de Dordrechtenaren te kloppen. Met een ijzersterk dubbel van Maurice en Stephan werd de eindstand 8-2.

Al met al hebben we genoten van de wedstrijden die gespeeld zijn en we wensen iedereen nog veel succes dit seizoen!

Marius en Tim