Drie jeugdteams van TTV De Treffers trokken vandaag ten strijde tegen teams uit Delft, Leiden en Gouda.

Team 5 (Dirk Jan, Samuel en Wessel) kregen de jonge talenten van Scylla op bezoek. Er werd over en weer heldhaftig gestreden om ieder punt. De tegenstanders hadden op de beslissende momenten meestal net iets over, maar Wessel wist toch 2 wedstrijden binnen te slepen. In een bloedstollende vijf-setter kon ook Dirk Jan een puntje toevoegen aan het totaal, waarmee het tot een 3-7 verlies kwam. Samuel speelde goed, maar hij heeft nog wat trainingsarbeid nodig om zijn tegenstanders te laten buigen. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.

De meiden van team 3 (Laura, Maaike en Britt) moesten aantreden tegen het Goudse Vriendenschaar. De uitwedstrijd werd met 6-4 verloren, dus het was tijd voor revanche. En dat hebben ze ook zeker genomen. Het hele team speelde sterk, coachte elkaar naar de overwinning en gingen er met een 8-2 overwinning vandoor. Maaike pakte een hattrick en de twee andere meiden moesten beiden een puntje aan de tegenstander laten. Al met al een goede wedstrijd!

Ons vlaggenschip (Wout, Stephan en Maurice) speelden tegen Phoenix uit Delft. Ze moesten flink aan de bak, maar op de momenten dat het spannend werd konden de mannen van De Treffers het beste met de zenuwen omgaan. Maurice moest een keer zijn tegenstander feliciteren en ook het dubbel ging nipt in vijven verloren. Een mooie 8-2 overwinning stond aan het einde van de middag op het scorebord.

Een goede middag dus voor De Treffers met veel spelplezier en zonder tranen. Meer kan een zaaldienst zich niet wensen. Op naar volgende week!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

71 − 61 =