Beste tafeltennisvrienden en –vriendinnen,

Vandaag, 22 oktober, waren er weer vijf thuis wedstrijden bij de jeugd. Het was een volle bak met veel leuke toeschouwers, er was gezelligheid alom.

Treffers 5, bestaande uit Dirkjan, Wessel en Samuel moesten vandaag tegen de huidige nummer een Salamanders. Ze hebben grandioos gespeeld en hebben daardoor twee mooie punten te pakken. Chapeau!

Tessa en Rens speelden vandaag samen met invaller Jelena een hele mooie wedstrijd. Ook dit team moest tegen de huidige nummer een. Tessa heeft twee wedstrijden gewonnen en Rens heeft er een gewonnen. Jelena heeft heel goed gespeeld en een paar hele mooie punten gemaakt. Jullie zijn toppers!

Ons dames team heeft vandaag gewonnen van Taverzo. Laura heeft haar goede vibe van het toernooi afgelopen zaterdag meegenomen en heeft daardoor twee hele mooie punten gepakt. Maaike speelde ook heel lekker en won alle drie de wedstrijden. Britt heeft ook een paar hele mooie potten gespeeld en twee punten gepakt. Samen met de dubbel zorgt dit voor een mooie eindstand van 8-2 winst. Goed gespeeld meiden!

Treffers 2, Jesse, Daan en Martijn, hebben ook gewonnen. Zij speelden tegen VVV. Na tien bloedstollende wedstrijden, was de eindstand 7-3. De punten zijn eerlijk verdeeld want iedereen heeft twee wedstrijden winnend afgesloten. Mooi gedaan jongens.

Als laastste speelde Treffers 1. Wout is helaas geblesseerd en kon dus niet spelen. Hiervoor in de plaats kwam de fenomenale Marius Moll. Stephan en Maurice hebben alle drie de potjes gewonnen. Marius was daarintegen telleurstellend en won er maar twee. De dubbel hebben Maurice en Stephan prachtig gewonnen. Gefeliciteerd met jullie winst mannen.

Met sportieve groet,
Marius en Margot

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

9 × = 18