Alleen maar blije gezichten bij de Treffers afgelopen zondag op 9 oktober. Welgeteld 75 kinderen van groep 3 tot en met 8 hebben op speelse en sportieve wijze kennis gemaakt met tafeltennis en gestreden voor de Basisschool Wisselbeker. De eerste groep kinderen kon na afloop nog niet genoeg krijgen en komt deze week al bij de Superstar cursus en trainingen doordeweeks kijken.

 

De ochtend was voor groep 3, 4 en 5 waarbij diverse spelletjes werden gedaan, allemaal te maken met tafeltennis. Zo was er een clinic om de basisslagen te leren en een estafette met tafeltennisbatjes. Ook was er een mega tafeltennis spel, bal in de plu slaan en spelen tegen de Dokter Pong de tafeltennisrobot. Uiteindelijk was “glow in the dark” tafeltennis favoriet en gingen de kinderen met een eigen tafeltennisbatje gesponsord door Heemskerk naar huis.

 

In de middag streden de diverse basisscholen van groep 6, 7 en 8 om de Wisselbeker. Na diverse spellen en wedstrijdjes gespeeld te hebben kwam de Roelevaer als winnaar uit de bus. Ook konden de kinderen individueel een beker winnen. Hierbij pakte Nigel de derde plek, wist Levi het zilver te bemachtigen en ging Tessa als winnaar van het toernooi naar huis.

 

Wij willen graag bij deze de SSBA en basisscholen hartelijk danken voor de medewerking van dit geslaagde sportevenement.

Foto’s: https://www.flickr.com/photos/129127503@N07/albums/72157675082457845

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

3 + 7 =