Ondanks dat het een vrije speelweek was mochten Team 2 en Team 4 van de jeugd aan de slag. Beide wedstrijden waren namelijk verzet.

Team 2 kreeg Alexandria op bezoek en gingen met een 3-1 goed van start. Martijn en Daan wonnen de eerste enkels waarbij Jesse zijn vorm niet echt kon vinden.  Alexandria liet het er echter niet bij zitten en gingen steeds beter spelen.  Mooi tafeltennis met lange rallies maakte het erg leuk om te kijken. Uiteindelijk werd het met een aantal spannende vijf games 4-5 voor Alexandria. Daan had twee potten kunnen winnen. Jesse trok elke keer net aan kortste eind. Martijn wist in een spannende laatste pot de vijfde game naar zich toe te trekken. De punten netjes verdeeld; 5-5.

Team 4 begon met een 3-0 voorsprong. Helaas kwamen de tegenstanders maar met twee spelers opdagen.  Rens, Jordan en Tessa speelde alledrie erg goed. De dubbel was een spannende partij waar een 0-2 achterstand nog werd omgezet in een winstpunt voor de Treffers.  Een knappe prestatie van het dubbel Tessa/Rens. Jordan had goede vorm, maar kon tegen het noppenspel van de jongen uit Rijnsoever weinig uitrichten. Een mooie stand; 9-1 winst voor de Treffers.

img_20161015_145401

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

78 − = 77