Beste tafeltennisvrienden en –vriendinnen,

Vandaag mochten er vier teams thuis hun wedstrijd spelen. Het was een lange zit en de laatste wedstrijd was pas iets voor vijven klaar. Vandaag was een hectische dag met veel applaus, fantastische punten en een hoop emotie. Met drie teams van Docos en een team van Play-Fair was Treffers maar net aan in de meerderheid.

Op de vierde tafel mocht ons jongste team aantreden tegen Docos 5. Het was ontzettend spannend en er was zelfs een game geëindigd op 15-17. Wessel kon 2 partijen binnenslepen en er was een fantastische dubbel, wat de eindstand bracht op een 3-7.

Ons meidenteam, team 3, hoefde als enige niet tegen Docos te spelen, tegenstander was Play Fair 2. Er werden veel games gespeeld, er waren zelfs vier vijfsetters. Helaas viel geen van de wedstrijden onze kant op en werd de eindstand 0-10.

Team 2 mocht spelen tegen Docos 3. Ook hier werden veel games gespeeld, 41 games over 9 wedstrijden. Helaas kon een van de tegenstanders zijn laatste westrijd vanwege een blessure niet spelen. Daan was oppermachtig en sleepte op indrukwekkende wijze alledrie de partijen binnen. Ook Jesse en Martijn speelden op hoog niveau vandaag, helaas konden zij beiden maar een partij binnenslepen. Inclusief een opgave van een tegenstander van Martijn werd de eindstand 6-4.

Stephan, Maurice en Wout, ons eerste team, mochten vandaag revanche nemen op hun laatste wedstrijd tegen Docos 2, die eindigde in een 7-3 verlies voor de jongens. Dit keer waren de rollen echter omgedraaid. Met magnifiek spel werden er een uitslag van 6-4 neergezet. De spanning was soms om te snijden, maar aan beide kanten bleven de spelers kalm en werd er briljant tafeltennis laten zien.

We hebben zeer genoten van het spel dat vanmiddag is vertoond, en iedereen die hier vanmiddag was mag trots zijn op wat ze hebben neergezet.

Fijn weekend!
Margot en Tim