Afgelopen zaterdag mochten de jeugd weer aantreden voor de volgende wedstrijden. Met 2 gelijke spelen, en 3 goede overwinningen hebben alle teams goede zaken gedaan!

Team 1 moest aantreden zonder Maurice die wegens ziekte niet kon spelen. Tegenstander TOGB staat bovenaan in de poule, dus een zware wedstrijd op papier. Met tactisch goed spel wisten Wout en Stephan toch een 6-4 overwinning uit het vuur te slepen. Knap gedaan, en hiermee de achterstand op de koploper verkleint tot 4 punten. Alles is nog mogelijk in deze poule.

Het 2e team speelde een spannende wedstrijd tegen Alexandria ’66. 5-5 was het resultaat. Daan won knap al zijn wedstrijden, en Martijn is verantwoordelijk voor de andere 2 punten. Jesse had een iets mindere dag waardoor hij niets won.

Team 3 heeft in de eerste helft van het seizoen al een mooie voorsprong opgebouwd op nummer 2 Taverzo. Vandaag moest er tegen Taverzo gespeeld worden, en dus moesten de meiden aan de bak om deze voorsprong te behouden. Met een 5-5 uitslag is dit goed gelukt, en hiermee dus weer een goede stap richting het kampioenschap!

Ook team 4 staat bovenaan, na weer een overtuigende 8-2 overwinning hebben Luca, Rens en Tessa een voorsprong van 19 punten op de nummer 2. Het kampioenschap is aanstaande

Bij team 5 zijn de verschillen in de poule nogal groot. Met Scylla zijn is dit team in een spannende strijd om het kampioenschap. Vandaag echter tegen nummer laatst Rijnsoever werd er een dikke 10-0 overwinning geboekt. Duidelijk verschil in ervaring met competitie spelen. Voor onze jongens het 3e seizoen alweer, en dit team wat net begonnen is met competitie spelen.

Al met al goede resultaten, en ook met veelal leuk tafeltennis. Leuk om te zien

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

9 × = 36