Alhoewel afgelopen zaterdag nog niet de laatste wedstrijd was, speelden team 3 en 4 van de jeugd al voor het kampioenschap.

Bij de meiden van team 3 speelden de zenuwen zeker een rol. Britt begon de eerste wedstrijd maar zat nog niet echt lekker in haar vel en kon helaas niet winnen. Ook Laura en Maaike begonnen wat wankel aan de eerste enkel, maar wisten deze gelukkig te pakken. Na een overtuigende dubbel stond de teller op 3-1 voor de Treffers en was de kop eraf. Laura had vervolgens een lastige enkel die net verloren ging. Gelukkig wisten Maaike en Britt de voorsprong te behouden. Uiteindelijk was het Britt die het 7e en benodigde punt van het kampioenschap binnen haalde. Gefeliciteerd meiden!
(Met dank aan een creatief team 3 voor de hippe foto)

Team vier had Taverzo op bezoek en genoten een ruime voorsprong op de rest van de teams in de competitie. Het team begon moeizaam. Tessa en Jordan konden helaas hun enkel niet winnen. Gelukkig wist Rens overtuigd zijn wedstrijd te pakken. Hij nam de positieve vibe mee en speelden samen met Tessa een zeer goed dubbel wat de stand gelijk maakte. Vervolgens was het team niet meer te stoppen en wonnen Rens, Tessa en Jorden netjes drie potten op rij.  Uiteindelijk moest alleen Jordan nog een puntje laten liggen en won Rens knap alle drie de wedstrijden. Dik kampioen geworden! Gefeliciteerd!

Werd er dan verder nog gespeeld? Ja uiteraard!

Team 1 had een vreemde wedstrijd. Zowel Treffers als Salamanders hadden beide maar twee spelers. Treffers begon hierbij zeer sterk. Door mooi tafeltennis wisten zowel Wout en Stephan hun enkel en de dubbel te winnen. Stephan zette zijn goede spel door en wist ook zijn tweede pot te bemachtigen. Wout kon helaas niet boven zichzelf uitstijgen om de tweede wedstrijd binnen te halen. Één wedstrijd kon niet gespeeld worden dus eindstand 6-3 voor Team 1.

Team 2 speelde tegen Taveri en hadden invaller Luca in plaats van Martijn. De heren van vanaf punt 1 scherp en wisten gelijk de teller op 4-0 te zetten. Zelfs invaller Luca verraste vriend en vijand met een overwinning. Luca speelde vervolgens nog knap twee potten in vijven, maar kon helaas niet de wedstrijden verzilveren. Ook Jesse moest helaas nog een puntje laten liggen. Daan was de vaste rots in de branding en pakte alle wedstrijden. Uitslag 7-3.

On jongste team 5 hadden ook de Salamanders op bezoek. En hoewel het publiek kon genieten van veel spannende wedstrijden was het grotendeels van de wedstrijd eenrichtingsverkeer. Samuel verloor de eerste wedstrijd net aan. Vervolgens was er een winreeks van 7 punten op rij voor Treffers. Wessel had weinig moeiten met zijn tegenstander en won knap de dubbel met Dirkjan. Dirkjan speelde goed en won twee wedstrijden. Samuel trok zijn tweede wedstrijd wel aan het juiste eind en won knap zijn enkel. Uiteindelijk pakte Wessel 3 wedstrijden en verloren Dirkjan en Samuel hun laatste enkel. Een knappe overwinning van 7-3.