Oproep aan alle leden; heb je een broertje, zusje, neefje, nichtje, vriendje, vriendinnetje die het leukt lijkt om mee te doen aan de Superstar Cursus? Geef hem/haar dan nu op via de website.

Het Superstar systeem draait allemaal om een leuke en sportieve manier van tafeltennis door spelletjes en oefeningen. Hierbij zal de deelnemer door middel van het behalen van sterren steeds beter leren tafeltennissen. Deze sterren variëren van 1 tot en met 4, respectievelijk van eenvoudige oefeningen tot steeds moeilijkere oefeningen. Een Superstar examen wordt twee keer per jaar gehouden waarbij de deelnemer wordt getest op de benodigde vaardigheden. Bij slagen ontvangt de deelnemer een ster en een diploma. Bij de vierde ster is de deelnemer Superstar!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

× 5 = 10