Beste tafeltennisvrienden en vriendinnen,

Vandaag was het weer tijd voor onze 4 teams om de eer van Treffers te verdedigen. Na het Veense kwartiertje waren alle wedstrijden begonnen. Vandaag zou voor de meeste teams een lastige dag worden.

Bij Team 4 was de tegenstander TOGB. Al snel werd duidelijk dat zij maar met 2 spelers aan het begin van de wedstrijd zouden verschijnen. Het werd dus een korte middag voor dit team. Na een kort maar krachtige wedstrijd kwam Team 4 als enige team vandaag als de winnaar uit de bus. Eindstand 7-3.

Team 3 mocht zich meten aan Rijnsoever 4. Na 4 wedstrijden kwam het team eindelijk op gang en werd de eerste wedstrijd gewonnen. Een spannende 5-setter die eindigde in 15-13 in het voordeel van Treffers. Later konden zij nog een potje afsnoepen. Meer viel er helaas niet te halen. Eindstand 2-8.

Team 2, ons meidenteam, mocht vandaag VVV ontvangen. VVV staat eerste in hun poule en het zou dan ook geen makkelijke dag worden. Des te knapper was het dat de meiden een geduchte tegenstander waren voor de jongens uit Leidschendam. Alle meiden hebben kunnen bijdragen aan de punten, helaas konden zij een verlies niet vermijden. Drie maal werd het enkelspel gewonnen en de dubbel was feilloos. Eindstand 4-6.

Ons vlaggenschip, Team 1, had Smash KC aan de overkant van de tafel staan. Het team begon veelbelovend met een overwinning, maar al snel werd duidelijk dat het erg lastig zou worden. Na 6 wedstrijden stond het 3-3, maar daarna werd er geen punt meer gehaald. Hoogtepunt van de wedstrijd was toch wel de laatste wedstrijd van Stephan. Het niveau was ontzettend hoog en menig applaus werd gegeven na prachtige rallies. Alle 3 hadden ze meer verdiend. Eindstand 3-7.

Al met al qua resultaat een matige middag voor De Treffers, maar het doet ons deugd om te zien hoe goed onze jeugd heeft gespeeld vandaag. Voor de toeschouwers was het vandaag een feestje.

Wij wensen iedereen nog een fijn weekend en een goed seizoen toe!

Myrna & Tim