Zaterdag 6 januari was het weer zover, de jaarlijkse jeugd clubkampioenschappen. 13 jeugdleden gingen de strijd met elkaar aan om de beste van de club te worden! Er werd gespeeld in 4 klassen, A/B/C en meiden.

In de C Klasse, de klasse voor niet competitie spelende jeugd, werd de finale gespeeld tussen Glenn en Sem. Sem wist Glenn te verslaan en mocht zich na vandaag de beste noemen in de C Klasse!

Bij de B’s ging de finale tussen Wessel en Samuel. Wessel bleek toch een maatje te groot voor Samuel en kwam als winnaar uit de strijd in deze teamderby. Wessel dus winnaar van de B Klasse!

Bij de meiden ging de finale tussen Laura en Maaike. Na een zeer spannende finale mag Maaike zich Jeugd Clubkampioen Meiden 2017/2018 noemen!

En dan de klasse waar de winnaar zich beste jeugdspeler van De Treffers mag noemen, de A Klasse. Daan en Stephan troffen elkaar in deze finale en net als in de voorrondes wist ook nu Daan weer van Stephan te winnen en is daardoor dit seizoen dus Jeugd Clubkampioen 2017/2018!