Afgelopen zaterdag 17 februari heeft bij TTV De Treffers tijdens het Jeugdwiekent het Jeugd-Seniorentoernooi plaatsgevonden. Tijdens dit toernooi wordt er een jeugdlid gekoppeld aan een seniorlid. Dit koppel speelt een dubbelspel tegen een ander samengesteld koppel. Met 13 koppels was het een gezellige bedoening in de zaal :). Na iedere ronde mochten de jeugdleden weer een nieuwe naam uit de bak halen waar ze de volgende ronde mee mochten dubbelen. Aan het einde van de middag hadden we een jeugdwinnaar en seniorwinnaar a.d.h.v. de punten die waren binnengesleept iedere ronde (winst; 3 punten, gelijkspel; 1 punt, verlies; 0 punten).

Hieronder zijn de winnaars te vinden:

Jeugdwinnaar: Jesse Nieland
Seniorwinnaar: Wouter Kalshoven

De AXI-Commissie (Tamar & Maaike)

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

17 − = 10