Beste Taffeltennisvrienden en -vriendinnen,

Vandaag (24 november) stond er een thuiswedstrijd voor de boeg. De ruwe diamanten van Treffers 4 (Glenn Schoenmaker, Stan van der Zwet, James Rodewijk, Hugo Turk en Jelte Möllers) speelde vandaag tegen Taveba 7. Na de vorige keer een verliespartij te hebben moeten incasseren, was het plan om daverend weerstand te tonen. Dit was gelukt.
De mannen van vandaag , Glenn, James en Stan kwamen met opgeheven hoofd uit de kleedkamer. Hierdoor kwamen snel op een 2-1 voorsprong. Na een bloedstollende dubbel die nipt werd verloren en nog twee echte krakers stond het 3-3. De vooruitzichten waren goed, maar de heren van Taveba trokken aan het langste eind. Eindstand 7-3.
De punten die werden binnen geslepen kwamen op naam van Glenn en James. Deze twee heren hadden respectievelijk 2 en 1 punt voor de thuisploeg behaald. Dit zou niet zijn gelukt zonder de aanwezigheid van de heer Van der Zwet. Zijn inspirerende potten die jammer genoeg de verkeerde kant opvielen, hielpen de andere twee door de penibele momenten heen.
Ik wil de heren en hun entourage bedanken. Niet alleen voor de fenomenale wedstrijden, maar ook voor de gezelligheid en sportiviteit.
Tevens wil ik de vrijwilligers die mij hebben geholpen vandaag ook nog bedanken. Deze dank gaat uit naar Tim de Jong, Mark van Klink en Jesse Nieland.
Met sportieve groet,
Marius Moll en Jesse Nieland.