Omdat er nog veel meer mensen van tafeltennis houden, maar ze het zelf nog niet weten, wordt er zaterdag 2 maart weer het invitatie-toernooi georganiseerd! Dus neem je broertje, nichtje, vader, oma, vriendje, (bijna-)partner of wie dan ook mee, en kom gezellig een balletje slaan en win grootse prijzen! Neem vooral ook al je andere vriendjes en vriendinnetjes mee. Per koppel moet er minimaal één niet-tafeltennisser zitten. Ook al bestaat een koppel uit twee mensen die vrij weinig kunnen, door ons adaptieve-toernooi-organisatie-smart-combineer.xlsx bestand krijgt iedereen maximaal plezier!

Het spektakel begint zaterdag 2 maart om 20.00 en kost slechts 5 euro per koppel. Je hoeft je niet van tevoren in te schrijven, maar zorg dat je er voor 20.00 uur bent, dan wordt alles geregeld.

Voor vragen zijn we te bereiken op sven_v_egmond@hotmail.com of rahmvork@gmail.com

We hopen je te zien op zaterdag 2 maart!

De InviCie

Ruud en Sven

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

× 2 = 12