Vanmiddag is er een landelijke persconferentie geweest over het Corona virus. Het advies van het RIVM is om evenementen met meer dan 100 deelnemers af te gelasten.

De NTTB heeft vervolgens op advies van NOC*NSF besloten om t/m 31 maart alle tafeltennisevenementen af te gelasten.
Als bestuur van De Treffers sluiten we ons uiteraard aan bij de gegeven adviezen.

Concreet betekent het voor nu dat alle competitiewedstrijden tot en met 31 maart zijn afgelast. Op termijn zal bekend gemaakt worden wat er zal gebeuren met deze wedstrijden en het verloop van de voorjaarscompetitie 2020.
Ook de evenementen die op korte termijn in onze agenda staan (Tulpentoernooi op 15 maart, meerkampen op 22 maart en Braassemloop op 29 maart), zullen niet doorgaan.

Ook alle georganiseerde trainingen gaan tot nader order niet door. Op maandag, woensdag en donderdag avond is er vanaf 20.00 de mogelijkheid om vrij te spelen.
Mocht je bij Treffers komen op een van deze avonden, houd je dan aan de landelijke anti-Corona voorschriften. Was goed je handen en probeer afstand van elkaar te houden waar mogelijk.

Wij zullen de berichtgeving nauwlettend in de gaten houden, zodra de situatie wijzigt, zullen wij hierop anticiperen. Uiteraard zullen we jullie hier dan over informeren. Heb je vragen over de situatie bij De Treffers, neem dan contact op met een van ons.

Een bericht van de NTTB is hier te vinden: https://tafeltennis.nl/competitie/corona-update/
De afdeling West schrijft het volgende: https://west.nttb.nl/competitie-stilgelegd-van-vanavond-tot-31-maart/
Algemene informatie vanuit het RIVM is hier te vinden: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van TTV De Treffers

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

+ 41 = 44