Voorzichtig worden de trainingen voor de jeugd weer opgepakt. Buiten, want binnen is dit nog niet toegestaan. Hierbij houden we ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. De jongste jeugd is in spelvorm weer met elkaar aan het bewegen en als de wind het toe laat proberen we met de oudere jeugd te regelen om te tafeltennissen. Zeer belangrijk dat er weer wat activiteit is bij de club.

Tijdens de meest recente persconferentie is een routekaart uitgestippeld waarbij is vermeld dat binnensporten voorlopig 1 september pas weer mogen worden opgestart, uiteraard als tegen die tijd blijkt dat dat verantwoord is waarbij het uitgangspunt wordt aangehouden dat de Intensive Care de hoeveelheid besmette patiënten aankan.

De verwachting is dat het Treffersgebouw tot 1 september gesloten zal blijven.

Ondertussen zitten we wel met de voorbereidingen voor het nieuwe competitieseizoen. De teamindelingen moeten uiterlijk 20 juni worden ingediend. Aangezien er nog geen dubbel gespeeld zal mogen worden, is nu de verwachting dat de trio competitie per avond zal bestaan uit 9 enkels. In de duo competitie wordt nu gesproken over een 5e enkelspel waarbij het team per avond zelf mag bepalen wie de extra enkelwedstrijd speelt.

Mochten de huidige Corona-maatregelen worden versoepeld of ingeperkt, zullen we daarop anticiperen.

#Staysafe allemaal!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

4 × = 40