Zondag 28 januari vond het allereerste Ping Pong Play Basisschool Feest plaats. Een primeur voor de Treffers waar bijna 30 kinderen van groep 1, 2 en 3 van de basisschool in de ochtend kennis konden maken met tafeltennis.
Veel leuke balspelletjes en samen spelen, met uiteraard de eerste tafeltennisslagen. Na het behalen van een mooi stickerdiploma ging iedereen naar huis met een leuke tafeltennisprijs.
De eerste aanmeldingen voor Ping Pong Play, die weer start op 10 februari, zijn al binnen. Deze cursus richt zich volledig op kinderen van van 4 t/m 7 jaar om ze spelenderwijs kennis te laten maken met tafeltennis. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van balgevoel en een goede oog-hand coördinatie.
Heb je het evenement gemist, maar wil je toch graag een keer meedoen? Kijk dan hier voor meer informatie over Ping Pong Play of stuur een mail naar training@ttvdetreffers.nl.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

3 × = 3