Voor onze tafeltennisvereniging in Roelofarendsveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer voor jongste spelers van 4 tot 8 jaar. Het gaat om ons succesvolle Superstar en Ping Pong Play programma waar je de kinderen balvaardigheid en tafeltennis leert.

Wij zijn een gezellige vereniging bestaande uit 120 leden met een zeer actieve vrijwilligersgroep. Op dit moment spelen wij bij de jeugd als hoogste klasse in de 1e en bij de senioren 3e divisie heren / 1e divisie dames.

Wij zoeken een trainer die:

• Ervaring heeft als tafeltennistrainer bij de jeugd
  • Goed kan omgaan met jonge kinderen van 4 – 8 jaar
  • Een leuke training kan verzorgen
  • Woonachtig is in de regio west Nederland
  • Bij voorkeur beschikbaar is op zaterdagochtend
  • Contact onderhoudt met ouders tijdens de trainingen
  • (optioneel; extra jeugdtraining verzorgen voor jeugdspelers vanaf 8 jaar)

Wat bieden wij:

• Een mooie positie als tafeltennistrainer in één van de mooiste tafeltennis zalen van Nederland
  • Een leuk salaris
  • Onkostenvergoeding in overleg